Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

1η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση για τη Δημιουργία Κέντρων Τοκετού

 

 

 

 

 

 

8/4/2024

1η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση για τη Δημιουργία Κέντρων Τοκετού (1st Panhellenic Scientific Conference of Midwifery Units)


Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία, πρωτοπόρος στις δράσεις της για ακόμη μία φορά, ανακοινώνει τη συνδιοργάνωση με τον Ελληνο-Βρετανικό Σύλλογο Μαιών/ Μαιευτών (HBMA-Hellenic British Midwives Association) και την Ένωση Ανεξάρτητων Μαιών- Μαιευτών Ελλάδας, της 1ης Πανελλήνιας Επιστημονικής Εκδήλωσης για τη Δημιουργία Κέντρων Τοκετού (1st Panhellenic Scientific Conference of Midwifery Units). Η εκδήλωση φέρει την αιγίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του City University of London, του Florence Nightingale Foundation και του MUNET. Σημαντικός αριθμός Ελλήνων και ξένων ομιλητών θα δώσουν το παρόν για να συζητήσουμε τις προϋποθέσεις και τα βήματα για την επιτυχή Δημιουργία Κέντρων Τοκετού για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Απριλίου 2024, στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Πρόκειται για μία σημαντική και πρωτοποριακή επιστημονική εκδήλωση καθώς η θεματολογία της αφορά αποκλειστικά στη δημιουργία των Κέντρων Φυσικού Τοκετού στην Ελλάδα.

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις από κοντά.

Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου στην Αθήνα.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και το πρόγραμμα:
https://www.insessionevents.gr/el/Events/dimiourgia-kentron-toketou