Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία ανακοινώνει τη διεξαγωγή του ετήσιου Μετεκπαιδευτικού της Σεμιναρίου για την Προετοιμασία στην Περιγεννητική περίοδο.
Φέτος για πρώτη φορά, θα ταξιδέψουμε στα όμορφα Χανιά, όπου, με την συνεργασία του ΣΕΜΜ Κρήτης, στις 5-6-7 Απριλίου 2019 έγκριτοι, καταξιωμένοι επιστήμονες υγείας θα προσφέρουν σε μαίες/ μαιευτές και μαιευτήρες υψηλού επιπέδου, τεκμηριωμένη και σύγχρονη γνώση γύρω από ζητήματα που αφορούν στην Ψυχοσωματική Προετοιμασία για τον τοκετό, τη Φυσιολογία της κύησης & του τοκετού, τη Συμβουλευτική για το Μητρικό Θηλασμό και τις εναλλακτικές θεραπείες κατά την κύηση και τον τοκετό μέσα από διαλέξεις και κλινικά φροντιστήρια (workshops).
Η εταιρεία μας είναι Επιστημονική-Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που απαρτίζεται αποκλειστικά από μαιευτήρες και μαίες/τές και αποβλέπει στη βελτίωση και ανύψωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιατρικής μαιευτικής και μαιευτικής φροντίδας κατά την περιγεννητική περίοδο, στην προστασία της μητρότητας και στην ορθή εφαρμογή και διάδοση μεθόδων φυσικού τοκετού στην Ελλάδα.
Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων της Κρήτης.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κόστος συμμετοχής: 200€ έως 15 Μαρτίου 2019 
από 16 Μαρτίου έως και την έναρξη 250€.
Για την εγγραφή σας πρέπει να καταβληθεί το ποσόν των 50 € στον λογαριασμό : Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογαριασμού 5043-049530-713. Δικαιούχος: Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία. IBAN: GR66 0172 0430 0050 4304 9530 713 με την αιτιολογία ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2019.. 
Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.